kontakti    |    sitemap    |    regjistrimi    |    forumi
     
 Fillimi           a Forumi         b Autoshkolla         b Regjistro shpallje           c Shpalljet          d Lajmet         e Galeria
                   
 
 
Rregullohet çështja e gomave jashtë përdorimit
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi ka nxjerrë udhëzimin administrativ për menaxhimin e gomave jashtë përdorimit dhe mbeturinat e goma
me shume...

BMW ePatrol, veturë e policisë
Dega e “BMW-së”, ajo “DesignworksUSA” në sallonin e automobilave në Los-Anxhelos do të prezantojë konceptin në kuadër të garës për veturën patrull
me shume...

Hennessey vjen me versionin Venom GT me 1500 PS
Hennessey Performance në komunikatën e vet ka paralajmëruar versionin e avancuar të veturës super-sportive Venom GT.

Derisa Venom-in e vitit 2012,
me shume...

Škoda Rapid fitues i “Auto Trophy 2012″
Vetëm disa javë pas daljes në treg në Gjermani, modeli Škoda Rapid ka fituar çmimin ‘Auto Trophy 2012’, të cilin e ndan revista ‘Auto Zeitung’. me shume...

Autoshkolla

Ne faqen tone ju e keni mundesine qe te testoheni apo te mesoni per testin e autoshkolles i cili eshte punuar nga AutoStop. Qe ta shkarkoni programin ne telefonin tuaj klikoni ketu: ANDROID ose IOS(iphone).Pyetjet qe do te ju shtrohen ne keto teste jane po ato pyetje qe ju do ti hasni ne testin reale te autoshkolles.
Per te vazhduar klikoni ne linqet me poshte:
TESTI I AUTOSHKOLLES , TESTET E AUTOSHKOLLES,testi autoshkolles, Aut
Rrisi!!!
Testet e reja te autoshkolles , testet 2013
Shkarko ketu.. .autoshkolla 2013

Per aresye se dokumenti eshte shume i madh do ju mer kohe deri sa te hapet
Zakonishte njeri nga keto teste ne dokument do te ju paraqitet ne testin e autoshkolles.

  Libri i autoshkolles
Libri i autoshkolles
   
  Komenti: Mesimet mbi komunikacionin

  Komenti: Mesoni si ta parkoni veturen

  Komenti: Regullat gjete ngasjes 3D

  Komenti: Regullat gjete ngasjes 2

  Komenti: Regullat gjete ngasjes

  Komenti: Shenjat e Komunikacionit

                   

Me poshte gjinden animacione te fushave te ndryshme te krijuara enkas per aftesimin e kandidateve mbi testin e autoshkolles.

Per me shume klikoni ne njeren nga fotografite e paraqitura me poshte mvaresishte nga fusha qe ju interesojne.

Pyetjet e thata.                                                   Kryqezime te rendesis se njajt.

Kryqezime me perparesi kalimi.                        Kthimet biqiklistike kembesoret.

Ndaljet e detyruara.                                           Rotullimet.

Semaforet.                                                          Tejkalimet.

Tramvajet.                                                      
     

 

 

 

 

 

 

 

         
   
© auto-stop 2009. All rights reserved.
   
  autoshkolla testi 2011| test autoshkolle|  test autoshkolla 2010 testi1 | testi2| Testi 3|Libri i autoshkolles| Libri i ri i autoshkolles